Много ми е ниска момчета. Ще заменям спортното за стоково, след морето 23.08 - 31.08. Пишете ако имате интерес.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спортно окачване
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Dr Z Покажи съобщениеимам един странен въпрос, как да разбера дали ми е спортно окачването, салона е момо, окачването е ужасно твърдо )))) все едно карам каруца, или е за смяна )))ALFA ROMEO 75 2.0 ts
sigpic
Нещо което работи - не се пипа!
Comment
-
Колата вози много стегнато и сравнително меко предвид спортната си концепция. Не вози меко колкото Lancia Thesis или Lancia Kappa, но определено не може да бъде описана, като твърда, напротив. Търси си проблемите в разбито окачване!Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20
Comment
-
Дайте съвет
Зимата много ли е зле? Ако има някой със спортно да каже? Че иначе вози наистина много стегнато, но проблема ми е че колата почти през цялото време е пълна и просто нямам пропуск по спящите полицаи......Със стоковите колко трябва да е висока?ALFA ROMEO 166 2.4 JTDm '04 NEW
LANCIA PHEDRA 2.2 Jtd '02 - Older
ALFA ROMEO 166 2,4 JTD '98 - Older
Comment
-
Първоначално публикувано от 7171 Покажи съобщениеЗимата много ли е зле? Ако има някой със спортно да каже? Че иначе вози наистина много стегнато, но проблема ми е че колата почти през цялото време е пълна и просто нямам пропуск по спящите полицаи......Със стоковите колко трябва да е висока?
През легналите полицаи минавам по диагонал- никога не опира.
Зимата другите карат в коловозите, аз карам върху тях- като по релси. Иначе пода и кората яко се суркат.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеАз правя следното:
През легналите полицаи минавам по диагонал- никога не опира.
Зимата другите карат в коловозите, аз карам върху тях- като по релси. Иначе пода и кората яко се суркат.ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Че е ниска колата ниска е, но като свикнете как да НЕ паркирате на и до бордюри със задницата и предницата, няма проблеми, зимата е ОК, ако не са дълбоки коловозите, отделно е много стабилна на пътя, честно казано най-стабилната кола от всички, които съм имал (2 пежа, Lancia Kappa и Lancia Lybra).Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20
Comment
-
Първоначално публикувано от 7171 Покажи съобщениеЗимата много ли е зле? Ако има някой със спортно да каже? Че иначе вози наистина много стегнато, но проблема ми е че колата почти през цялото време е пълна и просто нямам пропуск по спящите полицаи......Със стоковите колко трябва да е висока?Alfa Romeo 166 2.4jtd
Comment
-
Нищо и няма. Просто е със стандартно окачване. И аз нямам проблем с Т.С-ка и стандартното окачване, но на турбото с ниското окачване седне ли човек на задната седалка задължително оставям боя по легналите полицаи. Пътищата ни са мизерни,както и цялата ни държава!Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеНищо и няма. Просто е със стандартно окачване. И аз нямам проблем с Т.С-ка и стандартното окачване, но на турбото с ниското окачване седне ли човек на задната седалка задължително оставям боя по легналите полицаи. Пътищата ни са мизерни,както и цялата ни държава!'05 166 V6
'98 156 2.0 TS ex ...
Comment
-
166 (поне с 2.0 мотора) е прилично висока. Винаги паркирам докато гумите не ударят бордюра и нямам проблем. Единствено понякога закачам задното гърне, обаче то е егати и легена и без това. Спортно окачване обаче бих сложил само на тракдейка, на ежедневен автомобил никога не бих си го причинил. Така или иначе колата има достатъчно твърда возия.Last edited by Doomguy; d.m.y г., 15:04.
Comment
-
Значи май не съм със спортно. За 3200 (M19) никъде няма забележка E883, само за версии 2.0v6 и 3.0 има таква.
Друго интересно за мен: според епер излиза че колата е 3.2, но 220 кс????
136.103.1.0 - 3.2 V6 24V 225CV 162KW CF4 PROGRESSION-FL.2003
Engine: * Vehicle: * Prod. date: 7/3/2005
SPECIAL VERSION NO SPECIAL VERSION (LV0)
M 3200 V6 24V (M19)
V FL 03 PROGRESSION (V2)'05 166 V6
'98 156 2.0 TS ex ...
Comment
Comment